Swiep creëert meer dan plezier!

Train & build

Wat is een goed team? Een team waar mensen zich goed voelen en veilig om volledig zichzelf te kunnen zijn en vanuit hun unieke talenten het beste van zichzelf te geven. Een team waar echt geluisterd wordt naar elkaar, een positieve sfeer heerst en waar hiërarchie ondergeschikt is aan echt connecteren. 

Swiep heeft 3 teambuidligsmodules van telkens een halve dag. deze kunnen gecombineerd worden tot een hele dag. Maar je kan natuurlijk ook voor het 5-delig traject gaan dat jouw team helemaal met die Positive mindset zal doordringen.

PlayTime-GrowTime

Ga voor Playtime Growtime als je op een speelse manier meer wil leren over de communicatie in je team, hoe de verschillende persoonlijkheden ageren en wat ‘ja, en’ echt is.


Dit is een workshop waarbij we aan de hand van oefeningen ontdekken hoe de communicatie loopt, hoe de samenwerking loopt, hoe alert we zijn en hoe we verschillend zijn maar toch kunnen samenwerken.

De oefeningen die Swiep aanbrengt zijn speels. We gooien alle remmen los, maken plezier en lachen. Maar tegelijkertijd ontdekken we hoe het team samenwerkt en waarom het soms moeilijk loopt. Dankzij deze inzichten (in onszelf, in anderen, in het team) kunnen we dingen gaan veranderen, zoals meer alert en gefocused zijn, elkaar benaderen vanuit een open en positieve mindset, elkaars verschillen respecteren en constructief gaan samenwerken.

In deze teambuilding kan niemand zich verstoppen achter een tablet of smart phone, we zijn actief en interactief bezig.

Kernwoorden : fun, lachen, communicatie, samenwerken, uit de comfortzone, inzicht, actief, interactief, soft skills

Superheldenteam

Ga voor Superheldenteam als je wil ontdekken wat de sterkte van jouw team zijn, hoe je elkaar meer waardering kan tonen, waar jullie naartoe willen en wat jullie daarvoor nodig hebben.

In deze workshop gaan we dieper in op hoe het team draait en wat eenieders plekje is. Wat zijn de individuele kwaliteiten en talenten? Hoe ervaren de medewerkers de teamdynamiek en hun plaatsje erin, wat zijn de hoogtepunten van het team geweest. Hoe zien jullie het team vandaag en wat willen jullie nog bereiken. Wat heeft het team en de spelers daarvoor nodig?

We staan ook stil bij waardering geven en het team wordt gestimuleerd om dat ook na de teambuilding te blijven doen. (daarvoor krijgen jullie een tool mee naar huis)

Om dit allemaal in kaart te brengen gebruiken we creatieve technieken die er op gericht zijn jullie los te krijgen en spontaan te reageren.

Kernwoorden: talenten, teamdynamiek, toekomst, wants and needs, waardering

Mission Expedition

Wil je met je team meer helderheid in wat jullie missie en visie is en welke waarden jullie daaraan verbinden, dan is Mission Expedition voor jullie het juiste pad. We onderzoeken hoe iedere teamspeler de missie van het team ziet en welke rol een ieder daarin speelt.

Welke waarden verbonden jullie met jullie visie, kan iedreen die waarden onderschrijven en draagt iedereen deze ook uit. Welke vaardigheden moeten jullie nog ontwikklen om deze waarden ten volle uit te dragen?

Dit alles brengen we in woord en beeld in kaart zodat jullie je missie kunnen meenamen naar kantoor.

Kernwoorden: Mission, Vision, Company Values, Corporate Culture,


SOFTSKILLTRAINING

Voor Management, HR, teams

De Swiep-trainingen zijn erop gericht om nieuwe reflexen aan te leren en te automatiseren. Openheid, flexibiliteit, echt luisteren, hier en nu zijn, teamgeest, positiviteit, (zelf)vertrouwen en creativiteit zijn sleutelwoorden in onze eigenzinnige aanpak. Om vastgeroest gedrag te veranderen maken we gebruik van oefeningen die gebaseerd zijn op improvisatie-technieken.

Improvisatoren beschikken immers bij uitstek over bovengenoemde eigenschappen. Of beter gezegd, ze hebben zich deze reflexen eigen gemaakt door veel te oefenen. Iedereen kan met improvisatieoefeningen trainen op deze reflexen zonder daarom een theatercarrière te ambiëren, maar om gewoon een positiever mens en een functionelere werknemer/gever te zijn.

CREATIEF DENKEN EN BRAINSTORMEN

Moeten er in jouw team vaak creatieve oplossingen gezocht worden, Willen jullie de dingen wel eens echt anders aanpakken? Swiep introduceert je in de wereld van creatief denken en leert technieken aan om het creatief proces op gang te brengen. Of wil je voor jouw volgende project een professioneel gefaciliteerde brainstorm? Vraag gerust uw offerte aan!

Vraag meteen je offerte aan!

×