0% script, 100% memorabel.

Train & build

TEAMBUILDING / TEAMTRAJECT

Wat is een goed team? Een team waar mensen zich goed voelen en veilig om volledig zichzelf te kunnen zijn en vanuit hun unieke talenten het beste van zichzelf te geven. Een team waar echt geluisterd wordt naar elkaar, een positive sfeer heerst en waar hiërachie ondergeschikt is aan echt connecteren. 

In een Swiep teambuilding kan niemand zich verbergen achter een laptop of smartphone. Het is één al actie en interactie. We creëren een veilige ruimte waarin mensen ongegeneerd zichzelf kunnen, waar er gelachen en 'gefaald' kan worden,  waar alle barrières wegvallen en mensen zit echt gaan verbinden. Op een ludieke manier leren we ondertussen wat echt luisteren is, verhogen we het onderlinge vertrouwen, vinden we de balans tussen initiatief nemen en volgen en werken we aan een positievere mindset met waardering en respect voor elkaar. 

Met een teamtraject worden al deze vaardigheden geïncorporeerd zodat de werkplek voor ieder werknemer ook een plek van welzijn wordt.


SOFTSKILLTRAINING

Voor Management, HR, teams

De Swiep-trainingen zijn erop gericht om nieuwe reflexen aan te leren en te automatiseren. Openheid, flexibiliteit, echt luisteren, hier en nu zijn, teamgeest, positiviteit, (zelf)vertrouwen en creativiteit zijn sleutelwoorden in onze eigenzinnige aanpak. Om vastgeroest gedrag te veranderen maken we gebruik van oefeningen die gebaseerd zijn op improvisatie-technieken.

Improvisatoren beschikken immers bij uitstek over bovengenoemde eigenschappen. Of beter gezegd, ze hebben zich deze reflexen eigen gemaakt door veel te oefenen. Iedereen kan met improvisatieoefeningen trainen op deze reflexen zonder daarom een theatercarrière te ambiëren, maar om gewoon een positiever mens en een functionelere werknemer/gever te zijn.

CREATIEF DENKEN EN BRAINSTORMEN

Moeten er in jouw team vaak creatieve oplossingen gezocht worden, Willen jullie de dingen wel eens echt anders aanpakken? Swiep introduceert je in de wereld van creatief denken en leert technieken aan om het creatief proces op gang te brengen. Of wil je voor jouw volgende project een professioneel gefaciliteerde brainstorm? Vraag gerust uw offerte aan!

Vraag meteen je offerte aan!

×