0% script, 100% memorabel.

Train & build

SOFTSKILLTRAINING

Voor Sales, Management, HR, ...

De Swiep-trainingen zijn erop gericht om nieuwe reflexen aan te leren en te automatiseren. Openheid, flexibiliteit, echt luisteren, hier en nu zijn, teamgeest, positiviteit, (zelf)vertrouwen en creativiteit zijn sleutelwoorden in onze eigenzinnige aanpak. Om vastgeroest gedrag te veranderen maken we gebruik van oefeningen die gebaseerd zijn op improvisatie-technieken.

Improvisatoren beschikken immers bij uitstek over bovengenoemde eigenschappen. Of beter gezegd, ze hebben zich deze reflexen eigen gemaakt door veel te oefenen. Iedereen kan met improvisatieoefeningen trainen op deze reflexen zonder daarom een theatercarrière te ambiëren, maar om gewoon een positiever mens en een functionelere werknemer/gever te zijn.

FLEXTRAJECT

Flextraject is een trainingstraject dat de flexibiliteit van uw managers en/of personeel vergroot. Zo leren zij op een positieve manier omgaan met veranderingen, vergroten ze hun creativiteit en gaan ze meer oplossingsgericht denken. Dankzij een actieve en interactieve methode creëren we een veilige omgeving om uit je comfortzone te stappen en nieuwe vaardigheden aan te leren.

TEAMBUILDING

Swiep leert uw team écht samenwerken. Op basis van improvisatieoefeningen werken we aan een positieve reflex en een open blik. Fun is de lijm van onze teambuildings. Voor alle mogelijke teams en groepen.

CREATIEF DENKEN EN BRAINSTORMEN

Swiep introduceert je in de wereld van creatief denken en leert technieken aan om het creatief proces op gang te brengen. Heb je ideeën nodig dan faciliteert Swiep jouw brainstormsessies.

INNOVATIE

Swiep heeft een uniek traject ontwikkeld waarbij enerzijds een juiste mindset wordt ontwikkeld voor een innovatieve cultuur in uw bedrijf en anderzijds concrete, vernieuwende stappen worden gezet.

Vraag meteen je offerte aan!

×