Swiep creëert meer dan plezier!

Creativiteit, spontaniteit en verbinding faciliteren

Terug gaan naar dat plekje waar gedachten de boel (vooral jezelf dus) niet saboteren is heerlijk! Dat kan je bekomen door te mediteren, maar da’s niet evident. Je kan het ook bekomen door te spelen of volledig op te gaan in creatieve processen. 100 procent geëngageerd zijn in iets. ‘Flow’ wordt het ook wel genoemd. Eigenlijk is het dat wat ik met mensen wil doen.


Ik speel zelf al een dikke tien jaar improvisatietheater en heb gaande weg ook een opleiding in creatieve processen en ‘Creative Problem Solving’ gevolgd. Telkens kwam hetzelfde terug, namelijk de ‘Ja, en’ of accepteren en verderbouwen, een positieve en constructieve minste. Essentieel op het podium als je improviseert, in creatieve processen en in een team om de samenwerking vlot te laten verlopen.


Dus wat doe ik dan met Swiep? Veel verschillende dingen, maar toch met een gemeenschappelijke grond. Of het nu gaat om improvisatievoorstellingen, animaties, teambuildings, key notes, training of brain storm sessies, steeds wil ik met mensen naar dat spontane vrolijke zelfje gaan, dat plekje raken waar vreugde, flow en verbinding is, mensen positief prikkelen zodat ze zorgen en stress kunnen loslaten en vanuit hun mooiste essentie zich verbinden met anderen. Ja dat moet het zowat zijn! Nog een vrolijke dag! En schenk jezelf en een ander een prachtige lach!

Evelien van Swiep

www.swiep.be


Gepost op 08 mar 2018 -


Vraag meteen je offerte aan!

×