Een extra pigment op uw event.

De Swiep Missie

Als 12-jarige, tijdens de voorbereiding op de plechtige communie, kreeg ik de opdracht 3 dingen te noteren die ik wou doen om de wereld beter te maken. De twee eerste kan ik me niet herinneren, maar het waren zeker clichés als lief zijn voor elkaar, mama en papa helpen of centjes geven aan de arme kindjes.

De derde herinner ik me nog wel: "Ik wil de mensen nog vaak aan het lachen brengen." En deze boodschap kreeg ik dan ook tijdens de viering overhandigd, neergeschreven op een sleutel.

Na al de jaren, besef ik pas dat 'mensen aan het lachen brengen' mijn levensmissie is en dus ook de missie van Swiep. Lachen ontspant, lost stress op en geeft energie. Een mooi cadeau om te geven dus.

Bovendien staan mensen die vaak lachen en een positieve attitude hebben steviger in het leven. Ze krabbelen terug recht bij tegenslag en zijn gemotiveerd om er het beste van te maken. Ze besmetten hun omgeving met hun positieve energie. Ze zijn een cadeau voor elk bedrijf of organisatie, want het zijn deze mensen die een bedrijf doen groeien.

Mensen laten lachen is makkelijk. Met een goede improvisatievoorstelling heb je dat klusje geklaard. Een positieve attitude bijbrengen vraagt meer tijd en moeite, maar ook daar bestaat de juiste sleutel voor! Beide uitdagingen gaat Swiep graag aan met haar positieve prikkels!

Mag ik jou ook eens prikkelen?


Gepost op 02 feb 2015 - Improvisatie


Vraag meteen je offerte aan!

×