Swiep creëert meer dan plezier!

I am on a mission!

Toen ik uit het middelbaar kwam wou ik actrice worden...

Mijn zelfvertrouwen liet me echter volledig in de steek en op weg naar het ingangsexamen aan het conservatorium keerde ik terug naar huis. Ik borg mijn droom op en acteerde 10 jaar niet meer.

Tot ik plots, dankzij de toenmalige partner, improvisatietheater leerde kennen. Ik voelde het meteen kriebelen en schreef me in voor een cursus. Ik ontdekte een magische nieuwe wereld! Het balletje ging rollen!

Ik wist meteen dat dit was wat ik moest doen, maar dat zelfvertrouwen had nog zo'n 5 jaren en cursussen in binnen-en buitenland nodig om te groeien en toen pas zette ik de stap: Swiep!

Ondertussen had ik ontdekt dat improviseren veel meer was dan 'toneeltje' spelen, er zit een hele filosofie, een manier van in het leven staan, achter. Daarom ook dat de oefeningen met ontzettend veel doeleinden gebruikt kunnen worden. 


Gaandeweg groeide mijn expertise om ze te gebruiken om teams tot een betere samenwerking te brengen vanuit een positieve mindset. Dit overbrengen aan andere mensen is heerlijk!

Maar ook gewoon mensen laten lachen met geïmproviseerde scènes tijdens een voorstelling of een studiedag blijft heerlijk. Mensen laten lachen en zo een sprankel vreugde brengen is het allermooiste! Het is dat wat me drijft! Het is daarvoor dat ik elke dag op sta en Swiep steeds meer in de wereld wil zetten!

Die positieve prikkel wil ik ook met jou delen!

Dat is wat mij drijft!


Gepost op 01 sep 2019 - Improvisatie


Vraag meteen je offerte aan!

×