Een extra pigment op uw event.

*Positieve prik Tip* - Wie wil je zijn?

Met de Positieve Prik Tip stuurt Swiep leuke tips de wereld in om jezelf, jouw omgeving en jouw professionele leven positiever en vrolijker te maken. Deze week week halen we positieve kracht uit de mens die je wil zijn.

Wie wil jij zijn voor jezelf, voor jouw omgeving? Welke mensen kom jij graag tegen? De zagers en de klagers, de probleemzoekers? Of de positieve denkers, de mensen die vooruit willen, oplossingen zoeken, vriendelijk goeiemorgen zeggen en een oprecht 'hoewist?'

Niet altijd gemakkelijk, zal je zeggen om te zijn wie je wil zijn, je ideale vrolijke, constructieve, open minded zelf elke dag te leven. We komen in het leven, op het werk immers heel wat tegen dat ons beste zelf in de we staat. En toegegeven, ik ben ook niet 24 uur op 24 Miss Happy Sunshine. Ik vlieg ook al eens uit tegen mijn kinderen, trek al eens een bedenkelijk gezicht als ik met een norse, onvriendelijke loketbediende wordt geconfronteerd (nobody's perfect!). Maar ik heb mezelf een kleine reminder gemaakt die voor mij symboliseert wat ik wil zijn voor mijn buitenwereld. Deze reminder (het is een kettinkje) draag ik bij mij en als het me tegenzit haal ik er kracht uit. Het helpt me te zijn wie ik wil zijn en dat is een positief ingesteld, vriendelijk, open persoon die gelooft in verbondenheid, oprecht contact, iemand die mensen wil laten lachen en raken en dit alles met zelfzekerheid uitstraalt!

Wie wil jij zijn?


Gepost op 16 sep 2015 -


Vraag meteen je offerte aan!

×