Een extra pigment op uw event.

Gelukkige werknemers=meer winst

Contenter personeel betekent grotere winst. Aan een positieve mindset werken is een stap in de goede richting. Je leest er meer over in deze Swiep Nieuwsbrief

Het geluk van werknemers als topprioriteit? Tevreden mensen presteren beter. Betere prestaties leiden tot grotere winst. En toch, slechts weinig CEO's durven de focus op happiness leggen. Een pleidooi voor focus op geluk.


Content Personeel = Grotere Winst


Veranderen naar een positieve mindset


Bart De Bondt, voormalig hoofd van ING Verzekeringen pleit ervoor het geluk van de werknemers voorop te zetten (Laatste Nieuws, 09/08/2014). Een gedurfde uitspraak want doorgaans ligt de focus binnen bedrijven op winst en niet zozeer op het menselijke kapitaal. Cijfers tonen nochtans aan dat gelukkiger personeel de winst met 33% doet groeien. Maar ook de productiviteit, motivatie en innovativiteit stijgen.

Maar waarvan worden werknemers gelukkiger? Extra legale voordelen, loonstijging, of een bedrijfswagen? Deze zaken zijn natuurlijk leuk, maar maken mensen niet blijvend content. Een goede sfeer op het werk, positieve feedback van collega's en leidinggevenden, initiatief kunnen nemen, jezelf kunnen zijn en je talenten inzetten, plezier en appreciatie onder de collega's? Deze zaken zijn veel belangrijker om tot het geluksgevoel bij te dragen.


Veranderen naar een positieve mindset?

Meer geluk betekent veranderen naar een positievere mindset. Veranderen gebeurt niet over één nacht ijs, maar is wel mogelijk. Eenmaal iedereen op de wagen zit vraagt het enkel wat tijd en inzet. Een positieve mindset kan getraind worden op een leuke en doeltreffende manier. Toegepaste improvisatie is een methode die zich specifiek op het trainen van people skills richt en mensen leert positief en constructief samen te werken. Een investering die in jouw bedrijf de poort open zet naar gelukkiger personeel én grotere winst.

 Swiep Nieuwsbrief


Gepost op 13 aug 2014 - People skills, Soft skills, Toegepaste improvisatie, Training


Vraag meteen je offerte aan!

×