Een extra pigment op uw event.

Team Training

Weinig motivatie? Veel geklaag? Deadlines worden niet gehaald? Veel spanning en stress? Weinig plezier? Moeizame samenwerking? Haantjesgedrag? Dat is geen pretje om dagelijks naar terug te keren.

Een Dream Team lijkt misschien veraf maar met training en coaching kan je je team wel naar een efficiënt samenwerken en topresultaten brengen.

Het Swiep 7-stappenplan begeleidt jouw team naar een vlottere samenwerking zodat jouw mensen moeiteloos op elkaar inspelen, iedereen zich thuis voelt en samenwerkt vanuit een positieve drive. 

Lees meer »

Corporate Impro

Bang dat jouw personeel in slaap gaat vallen op de volgende studiedag? Veel presentaties gepland maar je vreest dat het allemaal niet gaat blijven hangen? De Company Values willen maar niet door dringen?

Een boodschap overbrengen aan je medewerkers is niet evident. Het is vaak een kwestie van de juiste toon vinden of een balans te vinden tussen serieus en luchtig.

De Swiep Improvisatiespelers verstaan de kunst om elk thema over te brengen op een ludieke manier. Zonder belerend te zijn maar juist wel met een vette knipoog; De ideale ondersteuning voor jouw boodschap

Lees meer »

Presentatie-Keynote

De aandacht is ver te zoeken op jullie studiedagen? Powerpoints en droge theorie komen jou de strot uit? Geen budget om een BV in te huren? Je medewerkers waardering tonen, maar je weet niet hoe?

Als Swiep de presentatie van uw event verzorgt of een keynote komt brengen, zal het publiek gegarandeerd wakker blijven. Interactie is immers de rode draad! We doen er ook een goeie schap humor bovenop.


Lees meer »

Gratis e-book

Wil je zelf aan de slag gaan om je een betere sfeer in je team te creëren en zo de samenwerking naar een hoger niveau te brengen? Dan bied ik je raag helemaal gratis dit e-book aan!

Vul onderstaand formulier  als je 'zo word je  teamleader van een superteam: 7 concrete tips om de sfeer en samenwerking in jouw team verbeteren' wil ontvangen

Download de tips en checklist hieronder

Om je het e-book 'Zo word je teamleader van een superteam: 7 concrete tips die de samenwerking en sfeer in jouw team verbeteren' te kunnen opsturen, heb ik je naam en e-mailadres nodig. Dank je wel!!

Door uw gegevens hierboven in te vullen geeft u actieve toestemming om opgenomen te worden in onze contactenlijst. Wil je weten hoe wij je gegevens bewaren, welke gegevens zijn opgeslagen in onze database en welke rechten jij hebt? Lees alle details in onze nieuwe privacyverklaring.

Over Swiep!

Vraag meteen je offerte aan!

×