Een extra pigment op uw event.

Impro en animatie voor jouw organisatie

Impro, keynote, presentatie, animatie voor jouw event

Voor studiedagen, congressen, bedrijfsfeesten, incentives, teambuildings...

BEDRIJFSTHEATER

(H)eerlijk improvisatietheater met lange nasmaak

Je gasten of medewerkers verrassen met een sterk staaltje theater? Onze acteurs hebben er nu al zin in! Wil je je organisatie iets meegeven rond een actueel thema zoals stress, burn-out of company values? Jij kiest het onderwerp, wij maken er een luchtige én memorabele improvisatievoorstelling van. Tijdens de improshow vragen we input van het publiek met heel wat hilarische taferelen tot gevolg. Stof genoeg om over na te praten dus, warm die lachspieren al maar op!

Smaakt dit naar meer? Combineer met een workshop!

Organiseer je een studiedag en ben je op zoek naar een originele benadering van je centrale topic? Bedrijfstheater blendt ook uitstekend met workshops en brainstormsessies! Door de humoristische kinkslag in onze improshow, halen we het taboe rond moeilijke thema’s moeiteloos weg. Tijdens een aansluitende workshop stimuleren we jouw medewerkers vervolgens tot nadenken. Zo laat je hen deel uitmaken van een betekenisvolle ervaring die ze nog lang nasmaken.

Je gasten amuseren en inspireren met bedrijfstheater?

Swiep me off my feet >>

KEYNOTE SPEAKER

Wij spreken de taal van jouw organisatie

Ben je op zoek naar een vlotte presentatrice die je bedrijfsevent of themadag aan elkaar praat? Of wil je een ervaren keynote speaker die je gasten iets bijbrengt over belangrijke business topics als soft skills op de werkvloer? In onze presentatie zorgen we voor de perfect fit met jouw organisatie. We nemen de tone of voice aan van je bedrijf en leggen de accenten precies daar waar je ze wilt. SHWUNG verzekerd!

Thema's:

  • Happiness @ Work (ook als workshop of traject mogelijk)
  • Speeltijd op het werk: positieve effecten van een speelse ingesteldheid op het werk
  • helemaal op maat van jouw noden

Een topspreker boeken?

Swiep me off my feet >>


Wij zetten graag onze tanden in om het even welk thema. Maar pas op hè: er gaat gelachen worden.A-Typico

Swiep creëert voor uw bedrijfsevenement een bijzonder typetje dat mensen prikkelt met een humoristische knipoog. Zet een Swieppersonage in voor als ijsbreker, connectiemaker, voor een galabal, publieksopwarmingen, interviews of als 'subtiele' gast. De perfecte ijsbreker voor uw event!
_DSC0052-2.jpg

Verschillende personages

Vraag meteen je offerte aan!

×