0% script, 100% memorabel.

JIJ

Positieve prikkels speciaal voor jou!

Elke dag een Positieve Prikkel

Misschien heb je alles waar je van droomde? Een job, een huis, een partner? Kinderen? Leuke hobbies? Je kan af en toe op reis? Het ontbreekt jou aan niets. En toch knaagt er iets. Misschien heb je het gevoel 'Is dat het nu?' Of denk je soms 'ik mag niet klagen'.

Wel het leven mag best wat meer zijn dan 'ik mag niet klagen'!

We zijn op deze wereld gezet om gelukkig te zijn en voldoening te ervaren.

En dat wil ik jou leren door elke dag een Positieve Prikkel te sturen

Vanuit mijn ervaring als improvisatiespeler en creatief denker (waarbij een positieve Mindset MEGA-belangrijk is) en dankzij de boeken rond persoonlijke groei, geluk, mindfullness,... die ik heb verslonden toen mijn partner en ik uit elkaar gingen, heb ik 'Elke Dag een Positieve Prikkel' ontwikkeld.

Het is een programma waarbij je elke dag een prikkel in je mailbox krijgt rond een bepaald thema. Soms een videootje, soms een quote met wat uitleg, soms een opdracht, een tip,...

Deze prikkels helpen jou om positiever in het leven te staan, het leven van de zonnige kant te bekijken, om meer voldoening en contentement te ervaren!

Maar pas op: het is geen magische toverformule! Die bestaat niet. Er komt in ons mensenleven nu eenmaal het een en ander op ons af! Maar je kan wel leren om daar positiever mee om te gaan zodat je minder drama ervaart.

En omdat ik niet wil dat je zomaar een kat in een zak koopt (en dat ik dan achteraf klachten krijg ­čĄ¬) mag je het sowieso 2 weken gratis proberen. Daarna nodig ik je uit om het programma verder, betalend te volgend (maar geen gepush h├Ę!)

Ben je benieuwd? Wil je proeven? Vul dan onderstaand formulier in!

Elke Dag een Positieve Prikkel zomaar gratis in je mailbox

Als je dit formulier invult, geniet je gedurende twee weken gratis van het programma 'Elke Dag een Positieve Prikkel'. Met deze prikkels ontwikkel je een positievere mindset en ga je contenter in het leven staan.

Ik wens je er veel plezier mee!
Marketing door


Swiep Improvisatietheater

Improvisatietheater meemaken vanuit de zaal, Of zelf een cursus of workshop volgen? Check de kalender. En het mag terug! Dus de nieuwe voorstellingen worden ingepland!

Een Improvisatievoorstelling bijwonen dat is ontspanning en je batterijen opladen tegelijk! Lachen werkt stressreducerend en daar zorgen de Swiepspelers graag voor. En geen paniek: we vragen geen mensen op het podium. We stellen het publiek wel een aantalvragen zodat we met jouw input kunnen werken;Vraag meteen je offerte aan!

×