Een extra pigment op uw event.

Breek uit jezelf - workshop

18 nov 2018, 10u00 tot 17u00 - Zaal Dramai, Kessel-Lo

Denk je wel eens aan een gevat antwoord minutenlang nadat je het nodig had? Zou je soms wat meer groaaar willen zijn en wat minder piep? Denk je wel eens “oei, wat denken ze wel van mij”? Of “ik hoop dat niemand dat gezien heeft”? Zou je wat assertiever willen zijn, zelfzekerder, losser?

In ‘Breek uit jezelf’ leer je je innerlijke kind helemaal los te laten. Ontdek je hoe bevrijdend het is om gewoon jezelf te zijn. Met improvisatietechnieken en dans (geen ervaring vereist) verken je de grenzen van je spontaniteit. Een beetje gek zijn is gezond!

Evelien heeft 13 jaar ervaring als speler en organisator in het improvisatietheater, en geeft teambuildings op basis van improvisatietechnieken in bedrijven. Ze is warm en speels, en is een krak in mensen op hun gemak stellen.

Lies geeft al tien jaar Nia, een bewegingsles geïnspireerd op dans, krijgskunsten en lichaamsbewustzijn. Ze is een zotte doos en haar grootste kracht is mensen uit hun schulp lokken en bevrijden van hun zelfopgelegde grenzen.

Samen zullen ze jou – stap voor stap en in een veilige omgeving – laten ontdekken hoe je die grenzen in jezelf kunt verleggen. Snel en spontaan reageren, doen zonder nadenken. Voortbouwen op een woord, een idee, een beweging. Loslaten is het sleutelwoord! Om een vleugje daarvan mee te nemen naar je eigen leven…

‘Breek uit jezelf’ is een hele dag speeltijd voor volwassenen. Een hele dag niet denken aan de gevolgen, geen rekening houden met wat mensen van je verwachten, gewoon genieten en doen!

Speel je met ons mee?

Onderwerp

een assertiever en spontaner zelf met Nia en Impro

Inhoud

Praktisch

Wanneer:
18 nov 2018, 10u00 tot 17u00

Waar:
Zaal Dramai
Opvoedingsstraat 19, 3010 Kessel-Lo
op wandelafstand van Leuven station

Prijs:
€ 95 (early bird - tot3/11) - € 120 (normal bird, va 4/11)

Vraag meteen je offerte aan!

×