Swiep creëert meer dan plezier!

Meet-Eat-Swiep

16 mei 2019, 19u00 tot 22u00 - Chocola-Tuti, Kampenhout

Als professional moet je af en toe uit je kot komen en nieuwe contacten leggen. Het online verhaal is natuurlijk belangrijk, maar je kan pas echt vertrouwen opbouwen als je ook met mensen in gesprek gaat door te netwerken bijvoorbeeld. En als je dan toch je netwerk wil uitbreiden, zorg er dan voor dat het ook plezant wordt! Evelien van Swiep en Mieke van Chocola-Tuti zorgen graag voor dat extraatje!

Onderwerp

Netwerken-chocolade-improvisatie

Inhoud

Op onze Meet-Eat-Swiep avond zorgen we niet enkel voor netwerkgelegenheid, je kan er ook de heerlijke chocolade van Mieke degusteren en ontdekken wat improvisatietheater is. En geen paniek: je moet niet mee het podium op, maar er zal gelachen worden!

Zowel chocolade als improvisatie zorgen voor een fantastische sfeer waardoor mensen zich op hun gemak voelen en gemakkelijker verbinding ervaren. Lachen creëert een band en zorgt er tegelijk voor dat je de chocoladecalorietjes verbrandt 😊

Programma:
19u: Ontvangst met een hartig hapje en bubbels - vrij netwerken
19u30: Start improvisatietheater ‘speed nice to meet’, deel 1
20u15: Pauze met een overheerlijke chocoladedegustatie –netwerken
21u: Start improvisatietheater ‘impro-musical’, deel 2
21u45: einde


Zin om te komen ‘connecteren’ met andere ondernemers, chocolade te ‘degusteren’ én … al je opgegeten calorietjes te verbranden door het lachen tijdens het ‘improviseren’ met Evelien van Swiep? Schrijf je dan snel in, weet dat de plaatsen echt wel beperkt zijn!

Bij mooi lenteweer zal de ontvangst doorgaan de gezellige tuin van Chocola-Tuti!

Praktisch

Wanneer:
16 mei 2019, 19u00 tot 22u00

Waar:
Chocola-Tuti
Leuvensesteenweg 125, 1910 Kampenhout

Prijs:
€ 65 (ex btw 21%)

Vraag meteen je offerte aan!

×