Een extra pigment op uw event.

Spontane Samenwerking in jouw Team

09 feb 2015, 09u00 tot 12u30 - 3Hoog, Leuven

Ongetwijfeld droom jij ook van team dat vlot en spontaan samenwerkt! De realiteit is vaak anders. De verschillende persoonlijkheden van de teamspelers botsen. Het team wordt onder druk gezet door de vele veranderingen in het bedrijf. De flexibiliteit is ver te zoeken. Of men geeft elkaar niet de nodige support.

Een team waarin iedereen zich voldoende voelt uitgedaagd, waar er ruimte is voor debat zonder dat dit tot conflict leidt, waar humor en speelsheid een plaats hebben en niemand zich verschuilt achter 'dit is niet mijn taak'? Het hoeft geen droom te blijven.

Onderwerp

10 team dimensies die jouw team naar betere prestaties brengen

Inhoud

Vandaag ontdek je welke teamdimensies belangrijk zijn voor een vlotte samenwerking en hoe je die dimensies kan stimuleren.

De oefeningen die aan bod komen, komen uit de wereld van het imrpovisatietheater. Getrainde improvisators zijn immers de ultieme samenwerkers. Ze luisteren naar elkaar, ondersteunen elkaars ideeën, gaan steeds voor de volle 100%, engageren zich in wat ze doen en laten elkaar niet in de steek. In de Swiepmethode leggen we niet de nadruk op het acteren maar richten we ons op de skills die de oefeningen ons bijbrengen.


Praktisch

Wanneer:
09 feb 2015, 09u00 tot 12u30

Waar:
3Hoog
Mechelsevest 80, 3000 Leuven

Prijs:
96,8 (btw in)

Vraag meteen je offerte aan!

×