Swiep creëert meer dan plezier!

Meet Evelien

OVER SWIEP

Wie is de improviserende inspirator achter Swiep?

Het creatieve brein achter Swiep? Dat ben ik, Evelien Den Tandt! Met zo’n 15 jaar ervaring in improvisatietheater kent het podium geen geheimen voor mij. Maar ook het reilen en zeilen binnen de vier kantoormuren is mij niet onbekend. Via toegepaste improvisatie begeleidde ik al tal van grote en kleine bedrijven met onder meer teamtrainingen en brainstormsessies. Ik ben een grenzeloze positivo met een teamgerichte mindset. Tijdens improvisatieoefeningen en -voorstellingen zie ik het als mijn missie om alle vooroordelen binnen je team weg te swi(e)pen. Zo optimaliseer ik de soft skills bij je medewerkers en voelen ze zich sterker verbonden met je bedrijfscultuur.

Wat is toegepaste Improvisatie?

Het gebruik van improvisatie-oefeningen voor niet-theatrale doeleinden zoals bijvoorbeeld, teamtrainingen.

Een teambuilding, improshow of keynote boeken? Zo werken wij!

1| Telefoneren/zoomen: via een kennismakingsgesprek peilen we naar je vraag en maken we een inschatting van het traject.

2| Budgetteren: om je een prijsidee te geven, gieten we ons voorstel in een glasheldere offerte.

3| Specificeren: offerte goedgekeurd? Dan organiseren we graag een vervolggesprek om de details van het project scherp te stellen.

4| Improviseren: Swiep komt ter plaatse, it’s showtime! Tijd om onze beste improvisatiekunstjes te tonen of het traject uit te rollen.

5| Evalueren: heb je het Swiepeffect gevoeld? Tijdens een opvolgingsgesprek luisteren we naar je feedback en geven we nog vrijblijvend enkele tips mee.

Kennismaken met Swiep?

Swiepen mee...

Vraag meteen je offerte aan!

×