Een extra pigment op uw event.

Meet Evelien

Evelien Den Tandt is de drijvende kracht achter Swiep. Zij liet een carrière als leerkracht Nederlands-Engels, barvrouw en wereldreizigster achter zich om alles op improvisatie te zetten.

Tijdens en na haar studies Germaanse filologie aan de KULeuven trok Evelien de wijde wereld in en zag alle continenten op Antartica na. Tijdens de zomermaanden tapte ze frisse pintjes in Leuven om met de gespaarde centen weer het avontuur op te zoeken. Na vier jaren globetrotten settelde ze zich in België. Ze gaf les in allerlei scholen, op allerlei niveaus (van kleuters tot volwassenen) en maakte kennis met een nieuw avontuur: het improvisatietheater.

Twee basisopleidingen bij Wisper en losse workshops later trok Evelien naar Canada voor een intensieve opleiding. Aan de International Summer School van het Loose Moose Theatre leerde ze de kneepjes van het vak. Terug in België sloot zich aan bij improgezelschap Kabloeng! en werd trouwe klant bij het Vlaamse Impro Festival. Ze werkte als freelancer bij Inspinazie en gaf trainingen voor Improtraining. Zo kreeg improvisatie een steeds belangrijker plaats in haar leven.

En nu is Evelien de trotse eigenaar van Swiep. Ze zet al haar talenten in om de wereld met positieve prikkels te inspireren. Een kleine glimlach, een warm gevoel, een fonkelend nieuw inzicht of een schaterlach bij jou is wat Evelien drijft.

Swiepen mee: Yann Van Den Brande, Bruno Claeys, Katrijn Van Bouwel, Bill Barberis, Geert De Wael en Thierry Willemaers.

Swiepen mee...

Vraag meteen je offerte aan!

×