0% script, 100% memorabel.

Meet Evelien


Hallo, ik ben Evelien, een zotte doos met een hoekje er vanaf! Maar ook met een warm hart en een ziel die verbinding zoekt!

Eigenlijk wou ik na het middelbaar toneel gaan doen, maar mijn zelfvertrouwen liet me in de steek en ja, die audities, dat kwam dus niet goed.

Via een omweg langs Germaanse talen, pintjes tappen op café, de halve wereld afreizen met de rugzak, en wat interims in het onderwijs, kwam ik dankzij het toenmalige vriendje (en later ook papa van onze kinderen) in contact met Improvisatietheater! Tadaa; een schot in de roos! Gebeten door de microbe volgde ik cursus na cursus en trok zelfs naar Canada om daar een intensieve summerschool te volgen.

Ik wist meteen dat ik ook professioneel iets met die impro wou doen. Want niet alleen als theatervorm is het bijzonder boeiend (en grappig), maar ook om vaardigheden en een positieve mindset te ontwikkelen is het een ongelofelijke tool. 

Zwanger van de derde dochter volgde ik een cursus bedrijfsbeheer. Een geboorte en nog wat maanden later zag Swiep het levenslicht!

Het begon met improvisatie voor bedrijfsevenementen en teambuildings op basis van Toegepaste Improvisatie (het gebruik van improvisatie-oefeningen voor niet-theatrale doeleinden). Na een opleiding Creative Problem Solving kwamen daar ook brainstormsessie bij. En de teambuildings groeiden uit tot trajecten.

Nog wat later ging ik weg bij de man die me impro en 3 dochters gaf en belandde ik jawel, in een identiteitscrisis. Ik verslond boeken over geluk, emoties, mindfullness, dankbaarheid, zelfcompassie, accepteren,... en werd zo een wandelende bibliotheek op het vlak van persoonlijke groei. De identiteit heb ik ondertussen teruggevonden en als bonus sta ik een stuk veerkrachtiger en contenter in het leven! 

Met deze achtergrond en een verdieping in de positieve psychologie groeide het idee om een programma uit te werken waar iedereen zich op kan inschrijven. En dat werd: Elke dag een Positieve Prikkel'. 

In elk geval ik ben gedreven, gedreven om geluk, vreugde, positiviteit te verspreiden. Op het werk, in teams, voor iedereen. Ik geloof in de kracht en verbindende werking van de lach. Ik geloof in een betere wereld, een wereld waarin we meer kunnen relativeren, oplossinggericht denken, ons open stellen voor elkaar en elkaars anders zijn. Een wereld waarin positieve prikkels ons een stukje contenter en gelukkiger kunnen maken!

Swiepen mee...

Vraag meteen je offerte aan!

×