0% script, 100% memorabel.

Online

Maar liefst 5 online formules die gaan van pure fijn en gezellig samenzijn tot bijleren en meer werkgeluk creëren.

Team Discovery Island

Een eiland is de ideale plek om je collega's beter te leren kennen, heerlijk te ontspannen en samen te lachen.

In deze online teambuilding speel je spelletjes en krijg je opdrachten in kleine groepjes of allemaal samen. Op die manier doen we heel wat ontdekkingen. Wie is de grappigste, de slimste, de vegetarischte? En in wie van jouw collega's schuilt er een stokstaartje of stekelvarken?

Maar bovenal verdwijnt de digitale afstand en is het samen plezant!

Top Team Adventure

Met Top Team Adventure blikken we terug naar welke prestaties jouw team heeft geleverd. En welke topkwaliteiten heeft jouw team daarvoor ingezet?

We vieren de successen, ontdekken de individuele en gemeenschappelijke waarden en creëren een missieverklaring.

Maar we kijken ook vooruit. Wat willen jullie in de toekomst bereiken en wat heb je daarvoor nodig?

Happy Hour

Neen, geen online zuippartij, maar een online workshop waarin je alles leert over werkgeluk. Wat is het? Wanneer ervaren jullie het? Wat heb je ervoor nodig? En hoe kunnen jullie zelf meer happiness op de werkvloer creëren.

Na deze workshop heb je concrete acties in handen want elk uur zou Happy Hour moeten zijn!

In de bloemetjes

Gaat er iemand op pensioen of is er een jubilee? Dat kan niet onopgemerkt voorbij gaan. De feesteling wordt swiepend in de kijker gezet!

Een mooi moment om anekdotes boven te halen, te bedanken en alle geweldige kwaliteiten van de feesteling in de kijker te zetten!

Jouw team on- & offline

In dit webinar leer ik je 8 handige handvaten om de cohesie in je team te vergroten en over het werkgeluk en welzijn van je team te waken.

Bovendien krijg je heel wat concrete tips om het online samenwerken wat meer pit te geven. Het e-book krijg je er gratis bij

Vraag meteen je offerte aan!

×