Een extra pigment op uw event.

Team Training

Wat is een goed team? Een team waar mensen zich goed voelen en veilig om volledig zichzelf te kunnen zijn en vanuit hun unieke talenten het beste van zichzelf te geven. Een team waar echt geluisterd wordt naar elkaar, een positieve sfeer heerst en waar hiërarchie ondergeschikt is aan echt connecteren. Een Team dat gemotiveerd is en goed presteert. Met de 7 stappen van Swiep is dit geen Dream Team maar een Real Team

7-Stappen Traject

In 7 Modules begeleidt Swiep jouw Dream Team naar een Real Team. Tussendoor krijgt het Team opdrachten zodat wat er geleerd is ook blijft hangen. De Swiep Modules zijn gericht op ervaren, inzicht en verandering en telkens vanuit een speelse opzet maar wél met de volle focus op verandering, bijleren en groeien.

 Waarom Swiep?

Awel, mijn manier van werken is ANDERS! De focus ligt niet op het theoretische. Pas op mijn methode is wél onderbouwd!!

Ik gebruik speelse en creatieve technieken om de mens in z'n geheel te engageren in dit trainingstraject en niet enkel dat kleine deeltje dat ons brein is!

Via spel-en feedbackvragen zorg ik ervoor dat jouw team de dingen ten volle ervaart, nieuwe inzichten krijgt, de alternatieven ervaart en nieuwe vaardigheden ontwikkelt!

No Powerpoint, maar ACTIE en interactie! Niemand kan zich verbergen!


De 7 Stappen

  1. Samen-Fun-Inzicht: In deze eerste module laten we je medewerkers ervaren dat ze samen plezier kunnen beleven. Doorheen spel en plezier komen ze ook tot inzicht. Inzicht in hoe het team communiceert, hoe iedereen met elkaar omgaat, hoe het team al dan niet goed functioneert
  2. Missie-Visie-Waarden: Waar staat het Team vandaag en waar willen we naartoe? Samen komen we to een Mission Statement die de drijfveer van het Team zal worden. Wat hebben we nodig om daar te geraken?
  3. Talent-Kwaliteit-Waardering: Weke talenten en kwaliteiten zijn er in het team. Wat zijn de sterktes en de valkuilen? En hoe kunnen we onze waardering naar elkaar toe blijken?
  4. Gedragsstijlen-verschillen-begrip: Welke verschillende types hebben we in het team? hoe raken deze soms in conflict? Door hier inzicht in te krijgen kunnen we elkaar beter begrijpen en aanvaarden.
  5. Positieve Mindset: Om iedereen gemotiveerd te krijgen moet er bereidheid zijn om ervoor te gaan, dit vraagt een Positive en open mindset. We werpen een blik op onze eigen ingesteldheid en klimmen een trapje hoger op de positieve energie-ladder.
  6. Communicatie-Zelfleiderschap: We werken aan een open, authentieke communicatie. Om dit te kunnen, moeten er ook gewerkt worden aan zelfleiderschap. Pas als iedereen zijn verantwoordelijkheid opneemt kan er opgrecht gecommuniceerd worden.
  7. Check-In: In deze opvolgmodule kijken we hoe het team gegroeid is en welke acties nog moeten ondernomen worden om de positieve sfeer te houden.


Teambuilding

Sommige van deze modules kan je ook als teambuilding van een halve / hele dag boeken
 One day Special

One Day Special

Tijdens deze dag combineren we fun en inzicht met een team onderzoek. Hoe staat het team er vandaag voor en waar willen jullie naartoe?  dankzij speelse en creative technieken komen we tot inzicht die dieper gaan dan wat ons brein ons vertelt! 

One-Two

De One day Special met twee opvolgingssessies. In de one day onderzoeken jullie waar de nood het grootste is . In de opvolgingssessies geven we hier een antwoord op.   

 The Whole Shabang

De volledige 7 stappen in een hele dag en 6 halve dagen gegoten (of in 7 halve dagen). De beste garantie op een fantastisch resultaat.

Vraag meteen je offerte aan!

×