0% script, 100% memorabel.

*Positieve Prik Tip* - de Verrassing-

Met de 'Positieve Prik Tip' stuurt Swiep een leuke tip de wereld in om jou leven en dat van je onmiddellijke (en wie weet ook niet zo onmiddellijke) omgeving een stukje positiever, leuker, blijer te maken. De eerste tip die we weggeven is -de verrassing-

Een verrassing is leuk om te krijgen, maar ook leuk om te geven! Een paar dagen geleden vond ik een hartverwarmend briefje in bovenstaande schoen. Gezien de schoenen nogal hooggehakt zijn, bewaar ik ze voor speciale gelegenheden. Het was al een maand geleden dat ik ze nog had gedragen. Blij verwonderd vond ik dit bootje met een persoonlijke, positieve boodschap (Ja, voor mij heeft 'zot' een positieve connotatie) en it made my day! Ik werd er instant happy van!

Een maand lang had deze boodschap op mij zitten wachten. Een van mijn medecursisten had het bootje stiekem in mijn schoen gesmokkeld tijdens de laatste sessie van de 'Deskundigheidstraining Creatief Denken'. Een originele, mooie verrassing.

Wie ga jij verrassen de komende dagen? Een goede vriend, een fijne collega, je partner, je moeder, je kind, een onbekende? Met een bloemetje, een zoen, een briefje in de brooddoos, een uitnodiging om samen koffie te drinken en bij te kletsen, een gevouwen bootje? Verrassingen maken mensen blij. Ze hoeven niet duur te zijn, hoe persoonlijker hoe straffer ze aankomen!

Ik ben alvast benieuwd wie jij op welke manier gaat verrassen!


Gepost op 23 jan 2015 -


Vraag meteen je offerte aan!

×