Keynote / presentatie

Organiseer je een studiedag en ben je op zoek naar een originele benadering van je centrale topic? Een ervaren keynote speaker die je gasten iets bijbrengt over belangrijke business topics als soft skills op de werkvloer is het antwoord. In onze presentatie zorgen we voor de perfect fit met jouw organisatie. 

Een Swiep keynote staat steeds voor een hoog interactief gehalte en humor. Omgaan met verandering, speeltijd op het werk, de voordelen van improvisatiemindset of werkgeluk zijn enkele van de thema’s die we brengen. Maar we gaan ook graag aan de slaag met jouw specifieke vraag.

We nemen de tone of voice aan van je bedrijf en leggen de accenten precies daar waar je ze wilt. SHWUNG verzekerd!

Heb je je sprekers al geboekt, maar zoek je nog een presentatrice met net dat ietsje meer? Swiep brengt leven in de brouwerij en zorgt ervoor dat je event niet alleen vlot aan elkaar wordt gepraat maar ook dat je publiek alert endakker blijft.

Op de kalender

Bekijk onze kalender

Vraag uw offerte

Wil u ook graag een teambuilding of event met een improvisatie element?

Een improvisatieworkshop volgen bij Evelien is een belevenis. Ze verstaat de kunst om met eenvoudige maar goed doordachte technieken een heterogene groep deelnemers tot spontane creativiteit te brengen door “de kleine flikkering in ons hoofd” uit te schakelen. Erg leerzaam, en ik heb het ook erg naar mijn zin gehad. Kortom: iedereen zou zo’n workshop moeten volgen.

Carl Verdonck, Management Consultant