Over Swiep

Een extra pigment op uw event

Meet Evelien

Wie is de improviserende inspirator achter Swiep?

Het creatieve brein achter Swiep? Dat ben ik, Evelien Den Tandt! Met zo’n 17 jaar ervaring in improvisatietheater kent het podium geen geheimen voor mij. Maar ook het reilen en zeilen binnen de vier kantoormuren is mij niet onbekend.

Via toegepaste improvisatie begeleidde ik al tal van grote en kleine bedrijven met onder meer teamtrainingen en brainstormsessies. Ik ben een grenzeloze positivo met een teamgerichte mindset.

Tijdens improvisatieoefeningen en -voorstellingen zie ik het als mijn missie om alle vooroordelen binnen je team weg te swi(e)pen. Zo optimaliseer ik de soft skills bij je medewerkers en voelen ze zich sterker verbonden met je bedrijfscultuur.

Swiepen mee

Tania Cnaepkens
Tania Cnaepkens

Een rots in de Improbranding, een corifee op het podium. Meesterlijk in het bouwen van verhalen en een pak personages in haar mouw.

Frank Wertelaers
Frank Wertelaers

Draait al jaren mee in de improwereld en kent daar dan ook iedereen (tot zelfs de wc madam in het lokale theaterje in café Om den Hoek in Meensel Kiezegem) Hij is groot  en vriendelijk, maar heeft op het podium ook soms een duivels kantje.

Bruno Claeys
Bruno Claeys

Aanspoelen op een onbewoond eiland, boules de berlin verkopen, een opstandige puber, een achterlijke knecht, een eekhoorn, het zit allemaal in Bruno's trukkendoos!

Sophie van den Eynden
Sophie van den Eynden

Met jaren ervaring op de teller kan zij elke situatie aan. Vergis je niet van onschuldig nonnetje kan zij transformeren tot bloedlustige femme fatale.

Floris Lefever
Floris Lefever

Van kikker naar Koning zonder problemen. Kempisch of rappen? Of rappen in het Kempisch? Hij kan het allemaal.

Vraag uw offerte

Wil u ook graag een teambuilding of event met een improvisatie element?

Be it for fun, teambuilding ... Evelien and Swiep would be the one I turn to !
Sense of humour ? Check !
React to unforeseen circumstances ? Check !
Working with a group ? Check !
Group-dynamics ? Check !

Evert Carton - Data Engineer