Team Building

Een softskilltraining op maat van je team

Je teamprestaties verbeteren? Dan zoom je best in op de teamdynamiek tussen collega’s onderling. Om de tongen los te maken, gebruiken we bij Swiep toegepaste improvisatieoefeningen. Zo leren je medewerkers constructief samenwerken op een speelse manier. Deze oefeningen koppelen we steevast aan een evaluatiemoment. Het doel is om meer inzicht te verwerven in de teamcommunicatie en de bewustwording te vergroten.

4 formules

Dagdeel

Ga voor Playtime Growtime als je op een speelse manier wil connecteren en leren over de communicatie in je team, hoe de verschillende persoonlijkheden interageren en wat ‘ja, en’ echt is.

Dit is een sessie waarbij we aan de hand van toegepaste improvisatie ontdekken hoe de communicatie loopt, hoe de samenwerking loopt, hoe alert we zijn en hoe we verschillend zijn maar toch kunnen samenwerken.

De oefeningen die Swiep aanbrengt zijn speels. We gooien alle remmen los, maken plezier en lachen. Maar tegelijkertijd ontdekken we hoe het team samenwerkt en waarom het soms moeilijk loopt. Dankzij deze inzichten (in onszelf, in anderen, in het team) kunnen we dingen gaan veranderen, zoals meer alert en gefocust zijn, elkaar benaderen vanuit een open en positieve mindset, elkaars verschillen respecteren en constructief gaan samenwerken.

In deze teambuilding kan niemand zich verstoppen achter een tablet of smart phone, we zijn actief en interactief bezig.

Kernwoorden : fun, lachen, connecteren, communicatie, samenwerken, uit de comfortzone, inzicht, actief, interactief, soft skills

Ga voor Superheldenteam als je wil ontdekken wat de sterktes van jouw team zijn, hoe je meer waardering kan tonen, waar jullie naartoe willen en wat je daarvoor nodig hebt.

In deze sessie gaan we dieper in op hoe het team draait en wat eenieders plekje is. Wat zijn de individuele kwaliteiten en talenten? Hoe ervaren de medewerkers de teamdynamiek en hun plaatsje erin, wat zijn de hoogtepunten van het team geweest. Hoe zien jullie het team vandaag en wat willen jullie nog bereiken. Wat heeft het team en de spelers daarvoor nodig?

We staan ook stil bij waardering tonen en het team wordt gestimuleerd om dat ook na de teambuilding te blijven doen. (daarvoor krijgen jullie een tool mee naar huis)

Om dit allemaal in kaart te brengen gebruiken we creatieve technieken die er op gericht zijn jullie los te krijgen en spontaan te reageren.


Kernwoorden: talenten, teamdynamiek, toekomst, wants and needs, waardering

Willen jullie het plezier van improviseren ontdekken dan is deze workshop iets voor jullie. We leren loskomen en spontaan reageren. We leren luisteren naar elkaar en met elkaars input aan de slag te gaan. We werken toe naar het spelen van een echte geïmproviseerde scène. Als je meerdere teams tegelijk wil onderdompelen de wondere wereld van het improviserend sluiten we dag af met een toonmoment of je kan de ervaren Swiep spelers inschakelen voor een improvisatie show.


Kernwoorden: fun, spontaniteit, lachen, uit de werksfeer

Ga voor Mission Expedition als je aan je bedrijfscultuur wil werken met als fundament een duidelijk in kaart gebrachte Mission Statement: een visie, een missie en de onderliggende waarden.

Wil je met je team meer helderheid in wat jullie missie en visie is en welke waarden jullie daaraan verbinden, dan is Mission Expedition voor jullie het juiste pad. We onderzoeken hoe iedere teamspeler de missie van het team ziet en welke rol een ieder daarin speelt.

Welke waarden verbinden jullie met jullie visie, kan iedereen die waarden onderschrijven en draagt iedereen deze ook uit? Welke vaardigheden moeten jullie nog ontwikkelen om deze waarden ten volle uit te dragen?

Dit alles brengen we in kaart in woord en beeld zodat jullie je missie kunnen meenemen naar kantoor.

Kernwoorden: Mission, Vision, Company Values, Corporate Culture, teamcohesie

2 formules kunnen uiteraard gecombineerd worden om een ganse dag geswiept te worden!

Wil je meer dan een eenmalige teambuilding en een sterk fundament leggen voor je team? Dan is een teamtraject hét antwoord voor jou.

Op de kalender

Bekijk onze kalender

Zin in een originele teambuilding?

Wil u ook graag een teambuilding of event met een improvisatie element?

Evelien kan zowel online als in het echte leven positieve teambuildings geven. Altijd wat vrolijkheid.

Inge Arendts - Managing Director Flanders Food