Creatief Denken

Creatief en probleemoplossend denken is dé skill van de toekomst.
Bekijk onze kalender

Creatief Denken

Is jouw organisatie future proof?

 Creatief Denken is dé top skill om dit te kunnen realiseren. Door te focussen op mogelijkheden en kansen, breek je buiten de muren van je hersenpan.

Tijdens onze workshops leren we je team wat de basisvaardigheden van creatief denken zijn. Met heel wat oefeningen trainen we deze. Bovendien krijg je ad hoc technieken mee om je denken in no time uit de box te halen. Zo leert je team uitdagingen in opportuniteiten om te buigen.

Wil je nog verder gaan, dan leer je het hele creative proces van A tot Z.

Brainstormen

Wil je brainstormen rond een concreet topic?

Worstelen jullie met een probleem of wil je een nieuw product of dienst op de markt brengen en ontbreekt het jullie aan ideeën? Of misschien willen jullie dit jaar het bedrijfsfeest een totale make-over geven! Een professionele brainstorm facilitatie helpt jullie breinen om de leukste, origineelste en meest fantastische ideeën te verzinnen. Met een doordachte selectie van ideeën komen jullie vervolgens uit tot een tweetal ideeënfiches. Deze zijn een concrete aanzet (met stappenplan) om het idee ook daadwerkelijk in de wereld te zetten.

Brainstormen bevordert bovendien de teamspirit en brengt ongelofelijke energie teweeg!

Vraag uw offerte

Wil u ook graag een teambuilding of event met een improvisatie element?

De sketches vormden een welkom intermezzo tussen de nodige bedrijfspresentaties, tot ieders tevredenheid. Je hebt heel professioneel gewerkt en het was ook fijn dat een verdienstelijk persoon onder ons werd geëerd.

Mieke Nicolai, VDAB Vlaams Brabant