Een extra pigment op uw event.

*Positive Prik Tip* - No Phone

We zijn quasi continu bereikbaar of in touch met de rest van de wereld. Dat wondertje heet smartphone. We bellen, sturen berichten, zitten op facebook, whatsapp, checken onze mails, instagram, linkedIn. Ons brein wordt overladen met informatie en hoe meer likes en reacties, hoe belangrijker we zijn. Hoe handig die phone ook is, hij geeft ons geen rust, meer nog hij creëert (vaak ongemerkt) stress en werkt verslavend.

Er zit ook een uit-knop aan!!! Die moet je echt eens proberen! Ga je meteen voor de volle 24 uur? Of langer? Of begin gewoon met je smartphone uit te schakelen tijdens maaltijden (en vraag dat dan ook aan je tafelgenoten), tijdens een gesprek met een vriend(in), wanneer je kinderen thuis zijn, op een romantische date. Op die manier kan je pas echt genieten van quality time, je wordt niet afgeleid en bent met je volle aandacht bij de mensen die je nu fysiek omringen. En bovenal het geeft je even rust!

Leuke tip: Maak een bord met gepersonaliseerde slaapzakjes (ter grootte van een smart phone). Voor de maaltijd schakelt iedereen zijn apparaat uit en stopt het in een slaapzakje. (Kan ik ook in vergaderruimtes, de ontspannings- of lunchruimte op het werk, in de koffiehoek)

Veel off line plezier


Gepost op 16 sep 2016 -


Vraag meteen je offerte aan!

×