Swiep creëert meer dan plezier!

Impro en animatie voor jouw organisatie

Voor studiedagen, congressen, bedrijfsfeesten, incentives, ...

Misschien wil jij je hele bedrijf wel eens positief prikkelen? Wel dat kan: We komen graag met een groepje acteurs improviseren rond een bepaald thema. Dat kan gaan van stress, burn out, carrièreplanning tot company values, change, nieuwe werken, leven en werken met Corona... 

Wij zetten graag onze tanden in om het even welk thema. Maar pas op hè: er gaat gelachen worden.

Een wervelende improshow met gedreven acteurs en een gulle schep humor. Wij spelen onze geïmproviseerde scènes in het kader van het gewenste thema en vragen input uit het publiek. Zo krijgt uw evenement een verfrissend tussendoortje of dessert en bovendien blijven enkele inhoudelijke punten op een aparte manier in het geheugen gegrift.

Wil u graag een extraatje, dan brengen wij een pianist mee en zingen onze acteurs uit volle borst nog nooit gehoorde evergreens. Onze muzikale improshows zijn een unieke manier om iemand in de schijnwerpers te zetten, een studiedag op te vrolijken of een evenement op een memorabele manier af te sluiten.

A-Typico

Swiep creëert voor uw bedrijfsevenement een bijzonder typetje dat mensen prikkelt met een humoristische knipoog. Een Swieppersonage kan worden ingezet voor presentaties, galabal, publieksopwarmingen, interviews of mengt zich 'subtiel' onder de gasten. De perfecte ijsbreker voor uw event!

Een greep uit reeds gecreëerde typetjes:

Presentatie

Organiseer je een event en heb je een presentatrice nodig? Ook hiervoor kan Swiep zorgen. Alleen contact opnemen als je iets zoekt met wat SHWUNG!

Verschillende personages

Vraag meteen je offerte aan!

×