Een extra pigment op uw event.

welkom bij Swiep

Wil je de teamdynamiek verbeteren of een originele teambuilding organiseren? Via ludieke en leerrijke improvisatieoefeningen versterkt Swiep je team. 

Check it out! >>

Teamdynamiek verbeteren? We got you!

Loopt de communicatie tussen je medewerkers wat stroef? Heb je het gevoel dat teamwork moeilijk verloopt? De sterkte van teamcommunicatie wordt door heel wat verschillende factoren bepaald. Zo is de interactie tussen collega’s vaak een samenraapsel van karakter, communicatiestijl en ervaringen. Daarom is het voor de manager niet altijd evident om inzicht te verwerven in de onderlinge teamdynamieken. Bij Swiep gebruiken we toegepaste improvisatietechnieken om deze interacties bloot te leggen en het bewustwordingsproces te stimuleren. Vandaaruit werken we een traject uit om de soft skills binnen je team te verbeteren.

Ben je op zoek naar een expert in teamtrainingen helemaal op maat van jouw bedrijf? Welkom bij Swiep! Wij mixen een praktijkgerichte aanpak met een flinke dosis positieve energie om je teamdynamiek te optimaliseren.

Boost je teamwork >>

Een originele teambuilding organiseren? Let’s make some fun!

Aan boeiende teambuildingactiviteiten houd je team altijd levendige herinneringen over. Dat is bij een teambuilding à la Swiep niet anders! Via tal van ludieke improvisatieoefeningen zetten we de lachspieren aan het werk, maar focussen we eveneens op de onderlinge groepscommunicatie. Door grappige teamoefeningen creëren we een open geest en swi(e)pen we alle vooroordelen weg. Na iedere sessie houden we een evaluatiemoment waarin er ruimte is voor feedback en learnings. Het resultaat? Een aangenamere werkomgeving met meer werkvreugde!

Wil je een toffe teambuilding organiseren? Wij maken er een onvergetelijk moment van en injecteren je medewerkers met een stevige portie motivatie!

Kies de beste teambuilding voor jouw bedrijf

De teambuildings van Swiep worden altijd afgestemd op jouw teamnoden. Wil je vooral inzetten op de funfactor of zijn er specifieke teamproblemen waarop je wenst te werken? Samen bepalen we welk traject het meest geschikt is voor jouw team. Teambuildings boek je per halve of hele dag en vinden plaats in groepjes van maximaal 15 medewerkers. In het uitgebreide traject verdiepen we ons in gevarieerde modules, gespreid over zeven halve dagen.

Even sparren over het ideale traject voor jouw team? Tijdens een kennismakingsgesprek lichten we graag de mogelijkheden toe.

Let’s meet >>

Waar kan je Swiep nog voor bellen?

Bedrijfstheater | Je medewerkers verrassen met een hilarische improshow? Swiep staat paraat! Jij bepaalt het centrale thema, terwijl je medewerkers tijdens de improvisatievoorstelling input geven. Vuurwerk gegarandeerd! Onze improshows zijn bovendien perfect combineerbaar met workshops.

Lees meer >>

Keynote speaker | Organiseer je een bedrijfsevent, congres of themadag? Boek een ervaren presentatrice of key note speaker die je avond vlot aan elkaar praat.

Lees meer >>

Wil je een teambuilding organiseren? Een improshow of een presentatrice voor je event boeken? Bel ons, dan vertellen we je alles over het Swiepeffect!

Call on Swiep >>

Benieuwd naar de avonturen van Swiep? Volg dan zeker ons account op Instagram, Facebook en LinkedIn. We gunnen je er een blik achter de schermen en inspireren graag met talloze tips & tricks!
Vraag meteen je offerte aan!

×